Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Рууни дебютира за Дарби Каунти в четвъртък

Спорт

Рууни дебютира за Дарби Каунти в четвъртък

Рууни дебютира за Дарби Каунти в четвъртък - Tribune.bg
Снимка:

34-годишният Рууни зае роля на играещ помощник-треньор в тима от Чемпиъншип в края на миналия месец

Голмайстор номер 1 в историята на Англия и Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ще дебютира за новия си клуб Дарби Каунти в четвъртък, разкри мениджърът на “овните” Филип Коку. 34-годишният Рууни зае роля на играещ помощник-треньор в тима от Чемпиъншип в края на миналия месец, но нямаше право да бъде картотекиран за игра преди отварянето на януарския трансферен прозорец. Той обаче ще бъде на линия за двубоя с Барнзли на 2 януари.

“Когато разполагаш с играч с качествата, кариерата и опита на Рууни, трябва да си много щастлив. Той е във форма и може да бъде титуляр, но ще има нужда от няколко мача. Очакванията към него ще са големи, но трябва да му дадем няколко мача, за да изгради игрови ритъм и да свикне със съотборниците си. Може би няма да бъде перфектен от началото, но е важно възможно най-скоро да влезе в тима”, коментира Коку след вчерашния успех над Чарлтън Атлетик с 2:1, който остави Дарби Каунти на девет точки над зоната на изпадащите и на също толкова от местата, даващи право на участие в плейофите.

Уейн Рууни ще се превърна в най-скъпоплатения футболист в историята на Чемпиъншип, като ще получава по сто хиляди паунда на седмица, осигурени чрез привличането на спонсора 32Red. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Чемпиъншип

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати