Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сърбин поема Локо София

Спорт

Сърбин поема Локо София

Сърбин поема Локо София - Tribune.bg

Сръбският специалист може да стане треньор на "железничарите"

Ръководството на Локомотив (София) е обсъдило два варианта за нов старши треньор, при положение, че Станислав Генчев поеме към Ботев (Пловдив) каквато вероятност има и става все по-голяма. Договорът на младия наставник с “червено-черните” изтича в края на сезона. Той е желан от “канарчетата”, като след мача с тях на “Колежа” в петък заяви: “Не вярвам да има треньор в България, който не иска да работи в такава атмосфера”.

В “Надежда” вече са се насочили към един от вариантите си, за да не се налага да търсят нов треньор в последния момент, когато Генчев напусне. Според запознати в Локо (София) може да се завърне сръбският специалист Младен Додич. Той води “червено-черните” по време на престоя им във Втора лига, като остави добри впечатления с работата си, а и е харесван от феновете.

С част от тях обаче собственикът Иван Василев е в открит конфликт и заради това обяви, че е готов да се оттегли след обвиненията им за мачовете с Хебър (1:4) и ЦСКА 1948 (0:6) в шампионата. Това накара боса да прати играчите на полиграф, който очаквано бе отрицателен.

Додич в момента е начело на сръбския елитен Явор, но си тръгва след края на сезона. Сърбинът има два престоя в “Надежда”, между които води за кратко Радник (Сурдулица).

Друга опция за треньорския пост, при положение че с Додич нещата не се развият в желаната посока, е Живко Миланов. “Тема Спорт” пише, че той не е бил желан от Ботев (Пловдив) в тандем със Станислав Генчев и ръководството на Локо може да му повери поста. Миланов няма нужния УЕФА Про лиценз, но вече има опит като старши треньор на Левски.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети