Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. САЩ депортира Кубрат Пулев в България

Спорт

САЩ депортира Кубрат Пулев в България

САЩ депортира Кубрат Пулев в България - Tribune.bg
Снимка:

Причината е проблем с визата му, която е била изтекла

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев се забърка в нов скандал в САЩ, като се е стигнало до депортирането му обратно в България.

Причината е проблем с визата му, която е била изтекла. Кобрата се гласеше да гледа битката Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри, но не е успял да присъства в залата в Лас Вегас. Това разкри в "Туитър" журналистът Майк Копингер.

"Кубрат Пулев беше депортиран от САЩ в България заради издаване на виза. Той се качваше на полет от Чикаго до Лас Вегас, за да присъства на битката между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри", съобщи Копингер.

Пулев искаше да наблюдава на живо Фюри и Уайлдър, тъй като победителят е много вероятно да срещне Кобрата или Антъни Джошуа, които се очаква да се срещната на ринга на 20 юни в Лондон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Тайк Фюриев Значи, първо са го допуснали в страната и след това от вътрешен полет Чикаго-Лас Вегас са го депортирали!? Адмирации за хамериканската политика достигнала такива висоти. Поздравявам ги относно опита на техния гражданин Майк Хюз да докаже, че земята е плоска. Резултата е доста размазан, макар че видеото е HD качество и заслужава да е част от образователната им система.
23.02.2020 13:24 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети