Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Саутгейт: Очаквам важен мач на фона на разочароващото представяне и резултат в Прага

Спорт

Саутгейт: Очаквам важен мач на фона на разочароващото представяне и резултат в Прага

Саутгейт: Очаквам важен мач на фона на разочароващото представяне и резултат в Прага - Tribune.bg
Снимка:

"Две грешки направиха разликата между Англия и България на “Уембли”

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се срещна с журналистите на днешната пресконференция преди утрешния мач с България. Специалистът разкри, че очаква реакция от своя отбор след загубата от Чехия преди дни. Също така Саутгейт говори за проблема с расизма.

"Очаквам важен мач на фона на разочароващото представяне и резултат в Прага. Подготвяме се за реакция. Две грешки направиха разликата между Англия и България на “Уембли”. Очаквам тежки моменти. Играчите сами знаят, че не играха на ниво срещу Чехия. Те знаят, че трябва да се вдигнат. Отговорността е моя. Скоро не сме имали такава вечер, в която да разочароваме с игра и резултат. Всички говорим прекалено много за следващото Европейско първенство, но ние все още не сме се класирали. Очаквам добър резултат и добра игра".

"Всички футболисти са окей. Единствено Дани Роуз не пътува с нас. Той отпадна от групата. Анализираме всички аспекти на играта. Фокусираме се там, където не сме се представили добре. Няма как да прогресираме като отбор, ако не опитваме да променяме някои неща".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети