Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сблъсъкът на новаците в елита завърши без победител

Спорт

Сблъсъкът на новаците в елита завърши без победител

Сблъсъкът на новаците в елита завърши без победител - Tribune.bg
Снимка:

Арда и Царско село не си вкараха гол в София

Новаците Арда и Царско село поделиха по точка, след като завършиха наравно 0:0 в мача от втория кръг на българския футболен елит.

Двубоят се игра на стадион „Славия“ в София и започна с удар на Георги Минчев още в 4-та минута, но топката попадна право в ръцете на Иван Караджов.

Отговорът на Арда бе мигновен и секунди по-късно Иван Коконов, който изигра мач номер 200 в групата на майсторите, центрира към Марчев, но малко не достигна на играча с номер 9 да насочи топката към вратата на домакините.

В 10-ата минута Иван Караджов показа завиден рефлекс, спасявайки опасен удар на Антуи.

След почивката срещата продължи равностойно и в 76-ата минута Караджов спаси два опасни удара на футболисти от Царско село.

Най-опасното положение за столичани бе малко по-късно, когато Георги Минчев излезе сам срещу Караджов, но вратарят на Арда се оказа сериозна преграда и не допусна топката да влезе в мрежата.

В ответната атака Радослав Василев надбяга своя пазач, но и той не успя да се разпише.

В 84-та минута арменският национал Румян Овсепян пое топката на границата на наказателното поле, отправи силен удар, но право в ръцете на Чворович.

Така футболистите на Арда записаха второ равенство от началото на първенството и имат актив от две точки, с една повече от Царско село, който на старта загуби от шампиона Лудогорец в Разград с 0:2.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати