Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сензация! Петър Чех се завръща на терена

Спорт

Сензация! Петър Чех се завръща на терена

Сензация! Петър Чех се завръща на терена - Tribune.bg
Снимка:

Легендата на Челси Петър Чех е пред сензационно завръщане на терена. Вратарят е част от групата на втория състав на Челси, на който му предстои трудно Лондонско дерби в първенството при дублиращите отбори.

Техническият директор на Челси за последно игра във финала на Лига Европа през 2019 година, но от няколко месеца тренира под ръководството на Франк Лампард.

След като окачи бутонките Чех се зае с хокей на лед, но сега той е обратно в Кобъм, за да заиграе отново за западнолондонския клуб.

Причината за включването на Чех е, че титулярният страж - Лукас Бергстрьом, ще вземе участие в двубоя на отбора до 18 години и от клуба не биха искали да използват финландския страж в два мача само за 3 дни.

Карло Жикер, който е резервният вратар, би трябвало да бъде втори избор, но засега той тренира с първия отбор и от Челси не биха искали да преминава през всички тестове за COVID-19 при евентуално изваждане от мъжкия тим.

Така, най-удачен вариант за дублиращия тим на "сините" остава Петър Чех, който е готов по всяко време да помогне на Челси.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Челси, футбол

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети