Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. СЕНЗАЦИЯ: Предлагат мачовете от Висшата лига да се доиграят в Китай

Спорт

СЕНЗАЦИЯ: Предлагат мачовете от Висшата лига да се доиграят в Китай

СЕНЗАЦИЯ: Предлагат мачовете от Висшата лига да се доиграят в Китай - Tribune.bg

Вижте подробности за екстравагантната идея, залогът е 762 милиона паунда

Собственик на клуб от Висшата лига е предложим сезонът да се доиграе в Китай, разкрива английската преса. Засега името му не се споменава. Очаква се днес да се проведе видеоконференция, на която клубовете в Англия да вземат решение какви стъпки да предприемат от тук нататък.

Един от собствениците на клубове е дал идеята, но едва ли ще бъде приета. Тя се базира най-вече на инфраструктурата в Китай, която би позволила да се проведат мачовете от Висшата лига, а и в момента там се справиха с борбата с коронавируса. Тази възможност ще отвори съоръженията на отборите от Висшата лига, които да могат да се използват за спешни случаи от местните власти.

Според повечето клубове идеята за Китай изглежда нереализируема. Ще се обсъждат варианти за мачове при закрити врата или мачове, които да се състоят само на няколко места във Великобритания, а отборите да бъдат настанени в хотели.

Една от основните цели за възобновяване на шампионата са загубите, които клубовете търпят от телевизионни права. Те могат да са в порядъка на 762 млн. паунда, ако първенството бъде прекратено в този момент.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати