Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Шави призна, че иска да води Барселона

Спорт

Шави призна, че иска да води Барселона

Шави призна, че иска да води Барселона - Tribune.bg

Легендата на Барселона и испанския футбол Шави Ернандес не крие, че мечтае да бъде старши треньор на "лос кулес" в даден период от кариерата си.

Легендарният полузащитник беше спряган неведнъж през последната година с треньорското място в състава на "лос кулес", но до момента така и не се е престрашил да поеме тази голяма крачка напред. Той обаче не крие, че именно това е крайната цел.

"Не го крия, винаги съм го казвал. Основната ми цел е да водя Барселона. Това е моят дом, моята мечта. Сега обаче съм съсредоточен върху Ал Сад и въодушевен за новия сезон. Когато трябва да отида в Барселона, скоро или в по-далечно бъдеще, ще отида. Трябва да уважаваме Кике Сетиен. Желая всичко най-добро на отбора", сподели 40-годишният каталунски специалист в интервю за Marca.

"Понякога Барса играе много добре, друг път - добре, а понякога - не толкова добре. Харесват ми идеите на Сетиен както сега, така и при другите му отбори - да се доминира. Понякога не се получава, така е, но съперникът те затруднява", заяви той. "Меси е истински хищник физически и не се отказва. Нямам никакви съмнения, че ще играе на Мондиала в Катар", каза още Шави.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети