Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Шокиращо! Държаха национален отбор като заложник

Спорт

Шокиращо! Държаха национален отбор като заложник

Шокиращо! Държаха национален отбор като заложник - Tribune.bg

Националният отбор на Белиз не желае да играе в световната квалификация в Хаити, след като изживя страх и ужас при пристигането си за мача.

Тимът бе пресрещнат по пътя от летището към хотела и бе държан с часове под дулата на оръжия от маскирани гангстери на мотоциклети. Автобусът бе обграден и бяха проведени разговори по телефона с хора от федерацията, както и с местните власти, за да се иска откуп за пускането на отбора.

Резултатите от преговорите не са ясни, но вероятно е обещана конкретна сума, защото отборът все пак пристигна в хотела си. Никой от играчите обаче не иска да играе и ФИФА ще решава в следващите часове как да се процедира.

Тимът е пристигнал с полет от Маями в столицата Порт-о-Пренс и на няколко километра от летището е спрян на пътя. Охраната изчезнала, а наоколо се появили десетки маскирани типове. Имало е полицейска кола, която е започнала преговорите за пускането на тима на Белиз.

"Всички сме добре в хотела, но беше ужасно и продължаваме да сме в шок", сподели капитанът Деон Макоули.

"Ягуарите (прякорът на отбора - б.а.) са на сигурно място в хотела, но сме ужасени от събитията днес в Хаити и сме отвратени от това, че играчите ни бяха застрашени по такъв брутален начин."  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още