Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ще пробие ли Григор Димитров „стената“ Даниил Медведев

Спорт

Ще пробие ли Григор Димитров „стената“ Даниил Медведев

Ще пробие ли Григор Димитров стената Даниил Медведев - Tribune.bg
Снимка:

Григор Димитров достигна за пореден път осминафиналите на тенис турнира от Големия шлем "Уимбълдън" и продължава да мечтае за нещо голямо. Българският тенисист до момента се представя много силно на "свещената трева", с изключение може би на драматичния мач с китаеца Шанг, когато спечели най-вече с характер и мъжество.

Поставеният под номер 10 в схемата Гришо сега има много сериозна задача, ако иска да продължи пътя си към големия финал следващата неделя. Той ще се изправе срещу петия в света Даниил Медведев, срещу когото играе изключително трудно през годините. Все пак руснакът не е напълно убедителен на турнира до момента и на два пъти допусна загуба на сет срещу далеч по-непретенциозни съперници.

Според предварителната програма на турнира мачът Димитров - Медведев ще се играе утре от 18,15 часа българско време. Според букмейкъра 8888.bg вероятността за победа на руснака е 63,3 процента срещу 41,7% за Гришо. Дали, обаче това ще се оправдае на корта като прогноза предстои да видим в утрешния следобяд...

Според букмейкъра 8888.bg най-вероятният резултат в сетовете ще бъде 3:0 в полза на Медведев. Вероятността това да се случи е 29,4 процента. В същото време шансовете на Григор Димитров да отстрани своя съперник след 3:0 или 3:1 сета са по 16,7%. А за драматичен успех с 3:2 на българския тенисист вероятността е 14,3 процента.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети