Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ще се отпуши ли Кристиано Роналдо на Евро 2024

Спорт

Ще се отпуши ли Кристиано Роналдо на Евро 2024

Ще се отпуши ли Кристиано Роналдо на Евро 2024 - Tribune.bg
Снимка:

Ще играе ли Кристиано Роналдо срещу Грузия? Това се питат феновете на португалеца в часовете преди първия съдийски сигнал на последния мач на "мореплавателите" от груповата фаза. Тимът на Роберто Мартинес вече си осигури място в следващата фаза, но жаждата на големия №7 за рекорди и игрови минути в Германия ще го оставят в стартовия състав и този път. Такива са намеренията и на самия селекционер.

В днешния двубой от Група F звездата на Ал Насър се очаква да си партнира с Жоао Феликс и Гонсало Рамош. Наказан пък е Рафаел Леао, което отваря път на играча на Атлетико към стартовите 11. Напълно очаквано европейският шампион от 2016 година влиза в мача като абсолютен фаворит. Winbet определя шансовете на Португалия за краен успех на 75,9 процента, докато тези на Грузия са скромните 11.1%, показва платформата на Winbet. И все пак отборът на Вили Саньол се нуждае от това малко чудо, за да си проправи път към елиминационната фаза, каквато цел бе обявена още преди дебютното участие на голям форум.

Връщайки се обратно на темата с Роналдо, носителят на пет награди Златна топка продължава да преследва рекорда за най-възрастен голмайстор на Европейски първенства. Досега той бе собственост на Ивица Вастич от Австрия, но преди броени дни бе подобрен от Лука Модрич при 1:1 с Италия. Маестрото от Задар обаче приключи с изявите в Германия, след като "шахматистите" отпаднаха. Шансовете за потенциално попадение на Кристиано във вратата на Гиорги Мамардашвили са с 58,1% вероятност, според Winbet.

На свой ред звездата на Наполи Хвича Кварацхелия все още намерил пътя към противниковата врата, а възможността това да се случи именно срещу един от фаворитите в тунира е с 20% възможност.

Предвид офанзивния стил на Португалия и контраатакуващия такъв на Грузия, възможността за дузпа в срещата е определяна като 35,7. Именно от бялата точка и Кристиано може да счупи поредното постижение, в което се е прицелил.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Евро 2024
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати