Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Силвано Пранди: Надявам се феновете да наблюдават волейбол на високо ниво

Спорт

Силвано Пранди: Надявам се феновете да наблюдават волейбол на високо ниво

Силвано Пранди: Надявам се феновете да наблюдават волейбол на високо ниво - Tribune.bg
Снимка:

"В крайна сметка най-важното е всеки играч, отбор и фен да се чувстват доволни”

Селекционерът на националния отбор на България Силвано Пранди говори преди старта на група 2, от първия уикенд във Волейболната лига на нациите, в Медноса (Аржентина). Тази нощ от 00:10 (б.в) националите излизат срещу тима на Канада в първия двубой от турнира, информира Българската федерация по волейбол. Срещата ще бъде излъчвана пряко по телевизия Max Sport 1.

„Благодаря много за гостоприемството в Мендоса. Надявам се феновете да гледат двубои на високо ниво, защото имаме нужда от повече зрители от цял свят. Това състезание трябва да допринесе за тази цел и мисля, че в крайна сметка най-важното е всеки играч, отбор и фен да се чувстват доволни”, заяви Силвано Пранди на официалната пресконференция в Мендоса.

Селекционерът на Канада Глен Хоуг заяви преди двубоя с България, че основната цел е тимът му да спечели победи в турнира:

„Искам да благодаря на Мендоса и Аржентинската федерация за организирането на това събитие по такъв добър начин. Волейболната лига на нациите е важен турнир и ние сме щастливи да сме тук. За нас всеки мач е страхотна възможност за изява, много важен момент за състезание и подобряване на нивото, но ние също ще се опитаме да реализираме победи и да се класираме за финалите."

Програма на турнира в Мендоса:

Събота (1 юни)

00:10 часа: КАНАДА – БЪЛГАРИЯ

03:10 часа: Аржентина –Португалия

Неделя (2 юни)

00:10 часа: Канада - Португалия

03:10 часа: АРЖЕНТИНА – БЪЛГАРИЯ

22:10 часа: ПОРТУГАЛИЯ – БЪЛГАРИЯ

Понеделник (3 юни)


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп