Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Симеон Славчев: Левски ще пребъде!

Спорт

Симеон Славчев: Левски ще пребъде!

Симеон Славчев: Левски ще пребъде! - Tribune.bg

Халфът на "сините" със съобщение към феновете на тима

Халфът на Левски Симеон Славчев сподели след двубоите във вируталния турнир за Купата на България как върви възстановяването му и дали ще е готов да се включи наравно със своите съотборници. Той страдаше от конутзия пред дербито с ЦСКА, след което игра срещу "червените", но контузията на пръста на крака се усложни и му попречи да играе за "сините". Националът използва момента, за да призове синята общност към обединение.

"Лоша е ситуацията, защото тази карантина възпрепятства много от възстановяването ми. Доктори, процедури, тренировки...Съвсем друго е, когато можеш да тренираш и да се възстановиш с професионалисти, с хора, които разбират. Направил съм необходимото и се надявам всичко да е наред и да започна да тренирам. Мисля, че съм добре, но още не съм излизал на терен и не съм пипал топка. Едно е фитнес и бягане, а друго е реалния футбол. Силно се надявам всичко да е наред и да съм от полза на отбора“, каза Славчев.

„Искам да отправя призив към всички - Бъдете здрави, спокойни и да се надяваме всичко да мине добре. А също така и към левскарската общност. Нека бъдем спокойни и наистина единни, за да покажем какво е Левски и идеалите на този клуб. Ще пребъдем“, заяви халфът на „сините“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети