Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Синът на Гунди спря дарителска кампания за „Левски“

Спорт

Синът на Гунди спря дарителска кампания за „Левски“

Синът на Гунди спря дарителска кампания за Левски - Tribune.bg
Снимка:

Средствата, събрани през месец октомври ще бъдат преведени още утре, заявява Андрей Аспарухов

Със съжаление трябва да споделя, че поне временно прекратявам дарителската кампания „1000 за Левски“. Това обяви синът на Георги Аспарухов – Андрей.

„При създалата  се ситуация с платформата HelpKarma смятам, че не би било редно да продължим използването й“, добавя той.

Благородната инициатива използваше именно платформата за дарения HelpKarma, която беше уличена във финансови нередности.

„Въпреки, че HelpKarma досега са точни и коректни към кампанията, и всички дарени средства са преведени по предназначение, без забавяне или допълнителни удръжки, не смятам, че мога да продължа при създалата се ситуация“, пише още синът на Георги Аспарухов.

„Средствата, събрани през месец октомври ще бъдат преведени още утре, след което съвместно с ПФК Левски ще представя  отчет за даренията и тяхното използване, посочва Андрей Аспарухов.

„Левски“ продължава да бъде във финансова криза и затова близки до клуба, както и организираните фенове подеха различни инициативи, с които набират средства за спасението на любимия тим.                         

„Подпомагането за Академията на „Левски“ е нещо много лично за мен. Огромни благодарности за тези 261 дарители, които ми повярваха и се присъединиха с отделените еднократни или месечни средства към тази идея.

Тя успя, и надявам се да продължим започнатото, защото тези деца и техните треньори наистина имат нужда от хора, като вас! Благодаря!

Андрей Аспарухов“, признателен е синът на Георги Аспарухов.

                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати