Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сираков: Имаме проблеми, но няма да изчезнем

Спорт

Сираков: Имаме проблеми, но няма да изчезнем

Сираков: Имаме проблеми, но няма да изчезнем - Tribune.bg
Снимка:

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков откри кампанията „Левски е вечен”.

„Някои неща ще ги чета, други ще ги говоря, защото има важни неща и ме е страх, че мога да ги забравя. С привържениците на Левски сме провели десетки разговори и сме говорили за бъдещето на клуба. Говорили сме за сдружението, най-важното обаче е възраждането на нашия клуб. Искаме Левски да е такъв какъвто го познават привърженици”, сподели Сираков на пресконференция, в която участваха още старши треньорът Станимир Стоилов и изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков, както и представители на основните фенфракции на "сините".

"Сега имаме шанса с Мъри Стоилов, които е повече от треньор на Левски. Не искаме да пропускаме този шанс. Искаме да направим с феновете първата стъпка към възраждането на клуба. Левски има своите проблеми, но няма как да изчезне. Левски е вечен. Това е и името на кампанията. Наричат ме мажоритарен собственик, но още преди година и половина заявих, че аз съм пазител на тези акции, а мажоритарен собственик с моето идване в Левски, станаха всички привържениците на този клуб. Аз не съм вечен, Левски е вечен. Моята задача е да намеря друг пазител и друг преносител на тези акции. Няма по добър пазител от огромната маса привържениците на този клуб", продължи той.

"Разбира се, тук не става въпрос за цифри, не става въпрос за пари. Колкото повече от нашите привърженици повярват в това сдружение, това е най-добре за клуба. Ако немога да убедя феновете в това, значи съм се провалил в най-важната мисия в живота си.На никой от нашите фенове не трябва да им минава през ума, че шепа хора искат да придобият акциите. Затова искаме да има повече представителност, когато се стигне до създаването на сдружението. Първият член на това сдружение ще бъда аз, мисля, че съм си го заслужил", каза още Сираков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети