Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Сираков с ново голямо обещание

Спорт

Сираков с ново голямо обещание

Сираков с ново голямо обещание - Tribune.bg

Мажоритарният собственик се извини на феновете

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков поднесе своите извинения на привържениците на клуба. Причина за изказването на легендата е липсата на прозрачност в столичния гранд през последните месеци. Той обеща, че за в бъдеще това ще се промени, а "синята" общост ще получава информация всеки месец.

"Искам да се извиня на цялата "синя" общност, че изглеждахме малко капсолирани през последните месеци, за което аз имам сериозна вина. Но има и сериозни причини. Имаше неща, по които се работеше, а изискваше пълна конфиденциалност. Оттук насетне всеки месец привържениците ще бъдат запознавани с всичко, случващо се в клуба. Искам да ви пожелая светли празници", обяви на пресконференция Сираков.

Интересното е, че през последните 3 години собственикът на "сините" имаше и други гръмки изказвания, които обаче не бяха реализирани поради една или друга причина. Сред тях бяха преговорите с Джузеф Диксън, последвалите такива с Юнайтед Груп, както и за погасяването на дълга към НАП.

"Не съм отказал никога с никого среща, която да е полезна и добра за Левски - уточни Сираков на темата с напрежението между двете страни. - При мен лесно се случват нещата с добро. Готов съм да седна и да разговарям с всеки на всяка тема, но да се опитвам да ме притискат и рекетират, това няма да стане. Имам 1000 причини да се чувствам обиден."

"На живот и смърт е участието на Левски в евротурнирите всяка година. Това е задължителна цел пред клуба, а в този случай още повече. Но трябва да го заслужиш на терена. Ние ще направим всичко възможно през пролетта да изглеждаме по такъв начин, че да заслужим мястото си в Европа."


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети