Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. СК към БФС: Реферите на дербито ЦСКА-Левски бяха безупречни

Спорт

СК към БФС: Реферите на дербито ЦСКА-Левски бяха безупречни

СК към БФС: Реферите на дербито ЦСКА-Левски бяха безупречни - Tribune.bg
Снимка:

Шефът на съдиите разкри, че от началото на сезона 24 асистенти и главни съдии от efbet и Втора лига са получили наказания, но не обяви техните имена.

Реферът Никола Попов и неговите помощници са се справили с дербито ЦСКА - Левски. Това заяви днес шефът на съдийската комисия Костадин Стоичков.

Припомняме, че след мача от Левски предявиха сериозни претенции към съдиите и по-конкретно за отсъдената дузпа в полза на червените, за която останаха съмнения, че е извън наказателното поле, както и за непоказан директен червен картон на Амос Юга през първото полувреме.

"Съдиите се справиха безупречно с този мач. Имаха много дискусионни, важни решения, които трябваше да вземат. И всичко важно го решиха конкретно. Моята крайна оценка е едно много добро съдийство за Левски - ЦСКА не само на главния съдия, но и асистентите. Работата в екип беше на високо ниво. Браво и поздравления! Дано всички дербита минават по този начин. Със сигурност на някой му се е искало нарушението да е отвън, но там ясно и точно се вижда, че контактът е точно на линията, коляното на нападателя е на линията. Както знаете, линията на наказателното поле е част от наказателното поле", заяви Стоичков.

От СК се надяват, че системата ВАР ще бъде въведена в България до плейофите за пролетта.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети