Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Скандал в Челси: Тухел псувал футболистите

Спорт

Скандал в Челси: Тухел псувал футболистите

Скандал в Челси: Тухел псувал футболистите - Tribune.bg

Редица от атакуващите футболисти на Челси са недоволни от мениджъра на тима Томас Тухел, съобщиха изненадващо част от английските медии.

Германецът пое лондонския тим на днешната дата преди точно една година, а само няколко месеца по-късно триумфира с титлата в Шампионската лига, което пък му донесе и приза за треньор номер едно на ФИФА за 2021-а година.

През тази кампания нещата на “Стамфорд Бридж” не се развиват толкова гладко, а победата над Тотнъм в неделя бе едва втората в последните осем мача за “сините”.

Само преди малко повече от седмица ситуацията в тима бе смутена от изказване на Ромелу Лукаку, който заяви, че не е щастлив в тима, но днес “Атлетик” съобщава, че той далеч не е единственият.

Редица от атакуващите играчи на тима са крайно недоволни от непоследователната селекция на Тухел и непрекъснатите промени в офанзивен план, което възпрепятства изграждането на каквито и да било разбирателства между футболистите.

Друг основен проблем е отношението на Тухел към нападателите, включващо многото обиди и нецензурни изрази, които треньора ползва при всяка грешка на своите играчи, което разстроило някои от тях и те дори мислели за напускане на тима.

Играчи като Кристиан Пулишич и Калъм Хъдсън-Одой също така са недоволни, че от играчи с чисто офанзивни функции, са били превърнати в халф-бекове.

За Кай Хаверц и Тимо Вернер пък бе платена солидната сума от над 120 милиона паунда в комбинация, а двамата са започнали едва веднъж мач от Висшата лига като двойка в атаката на тима.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети