Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Скандал! Херо заплашвал съдиите преди мача с Царско село

Спорт

Скандал! Херо заплашвал съдиите преди мача с Царско село

Ръководството на Царско село информира за грозен инцидент, който се е случил преди началото на футболната среща срещу Берое.

Длъжностните лица са описали инцидента в докладите си и сериозно наказание грози треньора на старозагорци Димитър Димитров.

Ето какво пише в сайта на клуба:

"Малко след пристигането на отбора на Берое, старши треньорът на тима Димитър Димитров си е позволил да влезе в съдийската стая, където вече се бяха настанили четиримата рефери на срещата. Той използва груб език и обвинения срещу тях още преди двубоят да е започнал. Наложи се съдийският наблюдател на срещата Йордан Иванов да укроти страстите на треньора.

Дали тези действия на Димитър Димитров повлияха на решенията на съдиите по време на двубоя всеки сам може да си направи изводите, но спорните ситуации решени в определена посока не бяха една и две.

Ръководството на СФК Царско село остро осъжда поведението на Димитър Димитров и призовава отговорните фактори в БФС да вземат адекватни и строги решения. Надяваме се инцидентът да е описан подробно и без прикриване на истината в докладите на длъжностните лица - делегат на срещата Иво Марков, съдийски наблюдател Йордан Иванов и четиримата рефери, които бяха назначение за двубоя.

Вярваме, че това решение на Дисциплинарната комисия към БФС, ще послужи за превенция към бъдещи подобни инциденти, които пряко или косвено оказват влияние върху решенията на съдиите. Ако бъдат приложени строги наказания това може да послужи за пример на треньори, президенти или други представители на клубовете, които опитват подобни действия преди, по време и след края на футболните мачове в България".  


Коментари (1)

tzb човека е неврастеник
17.12.2020 18:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още