Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Скандал! Легенда на Босна нападна Петев

Спорт

Скандал! Легенда на Босна нападна Петев

Скандал! Легенда на Босна нападна Петев - Tribune.bg
Снимка:

Сериозен скандал се заформя в Босна и Херцеговина.

Босненската легенда Асмир Бегович нападна ръководството на местната футболна федерация и селекционера на страната Ивайло Петев, наричайки ги „престъпници”.

Повод за гневната реакция на Бегович станаха празните трибуни на стадион “Билино поле” по време на приятелския мач между Босна и Херцеговина и Кувейт.

Местният журналист Саша Ибрул сподели снимка в Twitter и написа: “Колко тъжен момент за босненския футбол. Благодарение на страхотната работа във футболната федерация в последните години, стигнахме до момента, в който никой не се интересува от националния ни отбор”.

Минути по-късно Асмир Бегович сподели мнението на журналиста и допълни: „Правилно. Водени от престъпници. Вицо, Миске (бел.ред. -Звездан Мисимович), Петев и група агенти. Вместо да бъдем футболен отбор, който обединява нацията, ние се превърнахме в страница в eBay, за да пълним джобовете на престъпници. Заповядайте…”

В крайна сметка Босна и Херцеговина записа успех с 1:0, а това бе първа победа за тима от 656 дни насам. След края на срещата Ивайло Петев бе лаконичен по темата: „Не знам какво е написал, но би ме било срам да обръщам внимание на подобни неща”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети