Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Скандал в Берое, фенове атакуваха Петър Колев

Спорт

Скандал в Берое, фенове атакуваха Петър Колев

Скандал в Берое, фенове атакуваха Петър Колев - Tribune.bg

Напрежение на старта на подготовката на Берое.

Тълпа фенове не позволиха на Петър Колев да води днешната тренировка.

Привържениците разговаряха със старши треньора, след което разкриха пред футболистите, че има осигурени пари и до една седмица ще бъде сформирано дружество, което да вземе акциите. Играчите, които изберат да останат в тима, ще трябва да намалят заплатите си.

„Има осигурени пари, трябва да се сформира дружество. До една седмица ще има развитие. До една седмица ще има развитиена казуса Берое във финансово отношение. Ще бъдат уточнени всички неща. С всеки един от вас ще бъдат водени разговори за намаляване на заплатите. Новото дружество няма да може да издържа отбора по начина, по който беше досега“, заяви един от феновете пред футболистите на Берое.

„Знам, че много от вас са готови веднага да разтрогнат, разчитаме на момчетата, които са от града, да останат. Заплатите няма да са по-ниски. Ще имате подкрепата ни. Виждате последните две години какво беше на стадиона. Очакваме от вас мъжко отношение. Берое го е имало и преди вас, ще го има и след нас. Не искаме нищо конкретно сега, но всеки да обмисли добре какви са неговите очаквания и да има готовност да разговаря. Винаги сме излизали от тази ситуация. Разчитаме към всеки един от вас. Решението от тук нататък е ваше. Да знаете, че нещата няма да спрат дотук. До края на седмицата трябва да вземем решение и да отидат на лагер тези, които искат да играят в Берое“, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Берое

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети