Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Скандално! Нефтохимик излезе със седем футболисти срещу Лудогорец II

Спорт

Скандално! Нефтохимик излезе със седем футболисти срещу Лудогорец II

Скандално! Нефтохимик излезе със седем футболисти срещу Лудогорец II - Tribune.bg
Снимка:

Срещата бе прекратена при резултат 2:0.

Двубоят от 16-ия кръг на Втора лига продължи едва 10 минути, тъй като гостите стартираха със 7 футболисти и малко след първия съдийски сигнал един от играчите се контузи, което по правилник налага прекратяване на мача.

Очаква се по доклад на СТК да бъде присъдена служебна победа на Лудогорец II с 5:0, тъй като се добавят три гола към актива на тима към момента на спиране на срещата.

Цирковете започнаха още вчера, когато основният състав на Нефтохимик се закани да бойкотира срещата заради неизплатени заплати и за мача в Разград пристигнаха само юноши. Заради наредбата на РЗИ обаче клубът не успя да използва юноши, които не са навършили 18-годишна възраст, което обяснява минималния брой футболисти в групата.

Тъй като правилникът позволява една среща да започне при минимален брой от 7 футболисти в даден отбор, а групата на Нефтохимик бе съставена от точно толкова играчи, мачът все пак стартира.

Само за 6 минути Лудогорец отбеляза две попадения, дело на Ерол Дост и Георги Чукалов. В 10-ата минута обаче футболист на бургаския тим се контузи и двубоят бе прекратен.

При неявяване на срещата, отборът от Бургас щеше да бъде санкциониран със служебна загуба, глоба и отнемане на точки от актива, а така Нафтата ще се размине само със служебно поражение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати