Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Славия и Царско село не се победиха в Овча Купел

Спорт

Славия и Царско село не се победиха в Овча Купел

Славия и Царско село не се победиха в Овча Купел - Tribune.bg
Снимка:

Славия и Царско село завършиха наравно 0:0 на старта на програмата от втория кръг в efbet Лига.

Двата отбора си спретнаха не чак толкова приятен за гледане двубой, в който рядко се променяше преимуществото, а динамиката на моменти липсваше.

"Царете" можеха да си тръгнат от "Овча купел" с повече от точка, но Александър Александров нацели гредата.

Така Славия оглави класирането в първенството. Играчите на треньора Златомир Загорчич са с 4 точки. Царско село пък вече има два пункта след първите два кръга и заема шестото място.

Двубоят започна с минута мълчание в памет на легендата на "белите" Георги Гугалов, който напусна този свят на 25 юли на 87-годишна възраст.

Играчите на Славия приложиха домакински натиск в първите минути на срещата, който обаче не доведе до нещо опасно пред вратата на Янко Георгиев.

В 12-ата минута Тони Тасев нанесе първи точен удар. Изпълнението му обаче нямаше нужната точност и топката мина над напречната греда.

В 23-ата минута Ален Стеванович се строполи в наказателното поле на Славия след контакт с Питър Макрилос, но дузпа не бе отсъдена.

В 34-ата минута Мезу открадана топката и подаде към Ален Стеванович на границата на наказателното поле. Футболистът отправи изстрел, но Светослав Вуцов се намеси сигурно.

Пет минути по-късно Васил Шопов се завъртя по отличен начин в наказателното поле и стреля точно, но Вуцов спаси с крак. Така първото полувреме завърши без отбелязани голове.

В началото на втората част гостите нацелиха гредата. Александър Александров получи отлично подаване отляво. Футболистът успя да нанесе мощен удар, но прати топката право в гредата на вратата на Славия.

В 53-ата минута Тони Тасев шутира от пряк свободен удар. Топката премина над стената, но не намери рамките на вратата, пазена от Янко Георгиев.

В 60-ата минута Питър Макрилос опита да отбележи от дистанция, след като шутира силно от границата на наказателното поле. Той обаче пропусна целта и прати топката над вратата. Минута след това Радослав Кирилов стреля по земя, но Георгиев спаси.

Две минути преди края на мача резервата Лукас Диас проби отдясно, след което навлезе към вратата на домакините и отправи силен шут, но Вуцов се справи за пореден път. Това бе и последната интересна ситуация на стадион "Славия".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети