Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Славия измъкна точка от Лудогорец с гол в последната минута

Спорт

Славия измъкна точка от Лудогорец с гол в последната минута

Славия измъкна точка от Лудогорец с гол в последната минута - Tribune.bg
Снимка:

Двата тима направиха 1:1 в "Овча купел"

Славия и Лудогорец завършиха 1:1 на стадиона на “белите” в квартал “Овча купел” в двубой от 20-и кръг на Първа лига. Лудогорец водеше с 1:0 почти до края, но “белите” успяха да изравнят с попадение в допълнителното време.

Това бе и последният двубой от първенството за 2019 г. Резултатът бе открит в 22-ата минута от 23-годишния конгоанец Мавис Чибота, който вкара красив гол с глава от трудна позиция. Автор на асистенцията стана Жоржиньо, който след десетина минути получи контузия и бе заменен от Станислав Манолев. В 34-ата минута Якуб Швиерчок се озова очи в очи с вратаря на “белите” Антониос Стергиакис, но стреля покрай вратата. Повече опасности пред една от двете врати до края на полувремето липсваха.

Лудогорец пропусна още една възможност да увеличи преднината си в 52-ата минута, когато след центриране от ъглов удар Козмин Моци стреля към опразнената от Стергиакис врата, но Андреа Христов бе на точното място и от голлинията изчисти топката, предотвратявайки сигурен гол.

В 68-ата минута Швиерчок се озова на добра позиция, но атаката на разградчани бе спряна заради засада, каквато на телевизионните повторения се видя, че няма. До края домакините не успяваха да създадат опасности пред вратата на шампионите, но не се предадоха и стигнаха до изравнителен гол в последния възможен момент. Точен за Славия бе Димитър Велковски в 94-ата минута. Лудогорец ще зимува на върха с актив от 48 точки, пет повече от най-близкия си преследвач Левски. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати