Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Славия надви Локо (Пд) и остава в играта за Европа

Спорт

Славия надви Локо (Пд) и остава в играта за Европа

Славия надви Локо (Пд) и остава в играта за Европа - Tribune.bg

"Белите" с минимален успех в пороя над "Лаута"

Славия удари с 1:0 Локомотив (Пд) под дъжда на "Лаута" в мач от първия кръг на плейофите. В герой за гостите се превърна резервата Ради Кирилов, който донесе успеха на тима си с гол в 77-ата минута. Така "белите" вече имат 48 точки, само три по-малко от втория ЦСКА и остават в борбата за Европа. "Черно белите" са трети с 50 т. Толкова има и четвъртия Левски.

 
Мачът стартира с два пропуска пред вратата на "белите". Отличните намеси на вратаря Стериакис обаче не позволиха да се стигне до гол във вратата му. В 15-ата минута изстрел на Масоеро се отби в гредата. Славия отговори с отлична атака, при която Филип Кръстев изведе Йомов отдясно в наказателното поле. Крилото на гостите стреля опасно, но в аут.
 
В 39-ата минута Славия пропусна най-чистото си положение до момента. Галин Иванов засече центриране отдясно на Йомов. Изстрелът му обаче попадна в ръцете на вратаря Луков. Минута преди почивката изчистена от защитата на Локо Пд топка попадна в краката на Попадийн, който стреля от границата на наказателното поле. Луков отново бе на висота и спаси.След час игра Анте Аралица имаше две добри възможности да вкара. И в двата случая той се освободи от бранител на гостите, но ударите му излязоха в аут, което доведе до негодувание от страна на феновете.
 
Пропуските на "смърфовете" се оказаха фатални, тъй като футболистите на Бруно Акрапович допуснаха гол в 77-ата минута. Тогава Йомов се пребори за топката отдясно в половината на Локо и с прецизен пас намери Радослав Кирилов. Резервата на Славия финтира бранител и вкара покрай Луков за 1:0.До края Локомотив продължи да играе повече с топката, но това не даде резултат и записа пета загуба за сезона.
 

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети