Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Славия отново победи Левски на "Герена"

Спорт

Славия отново победи Левски на "Герена"

Славия отново победи Левски на Герена - Tribune.bg
Снимка:

Славия успя да победи Левски с 2:1 при гостуването си от 18-ия кръг на efbet Лига и допълнително задълбочи кризата при "сините", които вече седем мача поред нямат успех в елита.

Още в 30-ата секунда домакините получиха право да изпълнят ъглов удар, но не се стигна до нещо интересно. Славия вкара топката в мрежата още в 3-ата минута, но голът не бе зачетен. Галин Иванов даде перфектен извеждащ пас към Ахмед Ахмедов, който се озова сам срещу вратаря и с левия крак я пусна покрай Пламен Андреев и тя влезе в долния десен ъгъл на вратата. Първоначално засада не бе маркирана, но след намесата на VAR се оказа, че левият крак на Ахмедов е в засада.

В 6-ата минута Галин Иванов стреля от дистанция, но топката излезе в аут. В следващите няколко минути "сините" взеха инициативата и успяха да изсипят няколко топки в наказателното поле на Светослав Вуцов.

В 12-ата минута Славия направи добра атака, Стоев центрира в наказателното поле, но Пламен Андреев успя да пресече паса в наказателното поле. В 20-ата минута Левски поведе. Цунами направи добър спринт по фланга, получи топката от Уелтън, бразилецът центрира и Ивелин Попов с глава отбеляза с глава от няколко метра за 1:0. При радостта за гола Ивелин Попов частично свали своята фланелка и показа друга, на която пишеше "Честит рожден ден, мамо и татко!".

В 27-ата минута Левски направи нова добра атака отдясно. Последва центриране в наказателното поле, но този път защитата на Славия се справи.  Славия изпълни опасен ъглов удар в 29-ата минута, футболист на "белите" игра с глава, но изпрати топката в аут.

Славия изпълни опасен ъглов удар в 29-ата минута, футболист на "белите" игра с глава, но изпрати топката в аут. В 38-ата минута Уелтон влезе опасно в наказателното, но защитниците на Славия се справиха.

След 2 минути игра бразилецът стреля опасно, но топката излезе в аут. В последната секунда на първото полувреме Людовик Соарес извърши нарушение срещу Роналдо на границата на наказателното поле, реферът отсъди пряк свободен удар и даде жълт картон на играча на Славия. Георги Миланов стреля от прекия свободен удар, а топката попадна в ръцете на вратаря.

В 54-ата минута Левски направи добра многоходова атака, която завърши с удар на Уелтон. Топката обаче срещна ръката на Галин Иванов и Георги Кабаков отсъди дузпа за Левски. Ивелин Попов изпълни дузпата, но Светослав Вуцов показа рефлекс и спаси шута му. В 77-ата минута "белите" изравниха. След центриране от ъглов удар, топката бе изпратена на задна греда, бе върната около точката за изпълнение на дузпа и Емил Виячки от воле изпрати топката в мрежата за 1:1.

В 90-ата минута Славия поведе. "Белите" направиха страхотна атака, Галин Иванов направи феноменален пас с пета към Ерол Дост и юношата на Лудогорец посече Левски с удар извън наказателното поле.

Така Славия събра 32 точки на четвъртото място в таблицата докато Левски остана шести с три точки по-малко.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати