Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. След боя с Хебър: Локомотив-София ще играе 6 мача без публика

Спорт

След боя с Хебър: Локомотив-София ще играе 6 мача без публика

След боя с Хебър: Локомотив-София ще играе 6 мача без публика - Tribune.bg
Снимка:

Санкцията е наложена от дисциплинарната комисия на БФС

Наказание за Локомотив-София след мача с Хебър, при който се стигна до физическа разправия.

Сега дисциплинарната комисия на БФС наказва клуба. „Железничарите“ няма да играят пред публика 6 мача. Наложена им е и глоба от 3750 лева.

Става ясно, че заради „нанесен побой от публиката на отбор домакин на служебни лица от отбора гост“ Локомотив-София има забрана за игра пред публика за 4 мача. Забраната за другите два мача е заради „саморазправа на ръководители от ФК домакин със служебни лица на ФК гост“. Както вече ви съобщихме, след мелето на стадион „Локомотив“ бяха арестувани изпълнителният директор на Локомотив - София Бойко Величков и синът му.

Ето и цялото решение на дисциплинарната комисия на БФС“

За нанесен побой от публиката на отбор домакин на служебни лица от отбора гост, на основание чл. 37, ал.1, т.7, б. Б от ДП /2019/2020/ – ДК наказва ФК „Локомотив“ гр. София с лишаване от домакинство за 4 срещи и имуществена санкция в размер на 2500 лева. На основание чл. 37, ал.1, т. 21, б. Г от ДП /2019/2020/ – ДК заменя лишаване от домакинство със забрана за игра пред публика.

За саморазправа на ръководители от ФК домакин със служебни лица на ФК гост, на основание чл.36, ал.1, т. 3, б. А от ДП /2019/2020/ – ДК наказва ФК „Локомотив“ гр. София с лишаване от домакинство за 2 срещи и имуществена санкция в размер на 1250 лева. На основание чл. 37, ал.1, т. 21, б.  Г от ДП /2019/2020/ – ДК заменя лишаване от домакинство със забрана за игра пред публика.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети наказание, Хебър

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати