Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. След Испания и Германия: кои фаворити ще се сбогуват с Катар след 1/4-финалите?

Спорт

След Испания и Германия: кои фаворити ще се сбогуват с Катар след 1/4-финалите?

След Испания и Германия: кои фаворити ще се сбогуват с Катар след 1/4-финалите? - Tribune.bg

Провеждащото се в Катар Световно първенство по футбол, определено може да се нарече "шампионат на изненадите", след като рано-рано отпаднаха някои от спряганите за фаворити тимове. 

Германия оглави списъка от силни отбори, които стегнаха куфарите за дома още в груповата фаза, след която от Катар си тръгнаха още отбори като Дания, Еквадор, Уелс и други тимове, които се очакваше да преминат към осминафиналите. 

Испания пък пусна "първа кръв" от колосите на старта на елиминациите, след като беше отстранена от Мароко. Вече е време за четвъртфинали и солиден брой фаворити ще си тръгнат от Катар точно преди полуфиналите.

Битките от четвъртфиналите на Световното първенство 

Фаворитът на efbet за шампион още преди старта на програмата на Световно първенство 2022 - Бразилия, първи "влиза в боя". В петък от 17:00 часа селекцията на Тите се изправя срещу сребърните медалисти от Мондиал 2018 - Хърватия. "Ватрените" са абсолютен аутсайдер в дуела, като сайтът за спортни залози предлага коефициент от 10.00* Лука Модрич и компания да спечелят в редовното време (1.42* за Бразилия). 

На фокус в петък вечер обаче е първият наистина непредсказуем четвъртфинал, в който Аржентина е лек фаворит спрямо отбора на Нидерландия. Шансовете на Лео Меси и компания в редовното време са оценени на 2.40*, а като цяло да продължат напред ставката е 1.62* срещу 2.35* за Коди Гакпо и компания. Не са малко тези, които очакват дуелът да влезе в продължения, като равенството в редовното време е оценено на 3.15*. 

В събота Мароко ще се опита да сътвори ново чудо, след като отстрани Испания. Отново опонент от Иберийския полуостров е на пътя на Хаким Зиеш и компания, като това е Португалия на Кристиано Роналдо. Разбира се, "мореплавателите" са фаворит срещу Мароко, като победа за момчетата на Фернандо Сантош в редовното време е оценена с коефициент 1.75*. Класиране на Мароко напред пък е със ставка 3.45*, като efbet предлага още много интересни пазари и коефициенти

Черешката на тортата в 1/4-финалите в Катар 

Мач №1 безспорно е Англия срещу Франция - отборът, който мечтае за титла повече от близо 60 години, срещу тима, който се опитва да се превърне в първия, защитил титлата си на Световно след Бразилия и Италия. 

Задачата пред "петлите" определено е трудна, като Англия е допуснала само 2 гола до момента в турнира и нито един в последните 3 мача. "Трите лъва" обаче имат тежката задача да се изправят срещу атомното нападение, изградено от Килиан Мбапе, Оливие Жиру, Антоан Гризман и Усман Дембеле. 

Франция е съвсем лек фаворит с коефициент 2.56* да спечели в редовното време, докато шансовете на Англия за същия развой са оценени на 3.25* (равенството е 3.27*). еfbet предлага интересни коефициенти и пазари за тази среща, включително метод на победа, голове в мача, картони и много други. 

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети