Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. След катастрофата с националния отбор: Тодор Неделев е бил опериран тази нощ

Спорт

След катастрофата с националния отбор: Тодор Неделев е бил опериран тази нощ

След катастрофата с националния отбор: Тодор Неделев е бил опериран тази нощ - Tribune.bg

Пострадалият играч от националния ни отбор по футбол – Тодор Неделев, е претърпял операция през нощта. Той е пътувал на последната седалка при инцидента, който сполетя българските футболисти в Грузия.

При удара отзад счупени стъкла са се забили в главата му. Неделев бил със счупен череп, но към момента е стабилизиран, увери пресаташето на Българския футболен съюз Виктор Игнатов, и трябва поне една седмица да остане под лекарско наблюдение. „Имаше отчупено парче от черепа, което беше навлязло навътре и се наложи операцията, за да може да бъде коригирано”, обясни той. Съотборниците на халфа са в шок. Според пресаташето на БФС за живота на Тодор Неделев все още има непосредствена опасност, а най-оптимистичните прогнози са след 3 месеца той да бъде възстановен.

Припомняме, че инцидентът стана напът от аерогарата към хотела на "лъвовете" в столицата Тбилиси. Националите били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА и се движели с полицейски ескорт. Гено Даскалов от спортната редакция на NOVA обясни, че практиката при такива пътувания винаги е в един автобус да се возят футболистите, а придружаващите ги лица – в друг.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Тодор Неделев
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети