Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. След три тайбрека Григор Димитров загуби от Вавринка

Спорт

След три тайбрека Григор Димитров загуби от Вавринка

След три тайбрека Григор Димитров загуби от Вавринка - Tribune.bg
Снимка:

Срещата между двамата започна в петък, но беше прекъсната след втория сет заради тъмнина

Григор Димитров отпадна в третия кръг на „Ролан Гарос". Българинът отстъпи с 6:7 (5), 6:7 (4), 6:7 (8) на Стан Вавринка след точно 200 минути игра, съобщава Българската федерация по тенис. Срещата между двамата започна в петък, но беше прекъсната след втория сет заради тъмнина. При подновяването на двубоя днес Вавринка се наложи след трети тайбрек. Така швейцарецът, който грабна титлата в Париж през 2015-а, записа Голям шлем от победи над Гришо. Той успя да го победи на всеки един от четирите големи турнира в тениса. Григор от своя страна за трети пореден път отпада в третия си мач на Ролан Гарос, което е и най-доброто му постижение във френската столица. Срещата между двамата бе изключително равностойна и драматична, но за съжаление и в трите тайбрека победител бе Вавринка. Димитров обаче загатна след победата над Марин Чилич, както и в мача срещу Вавринка, че е близко до възвръщане на най-добрата си форма.

Вавринка стигна първи до пробив в третия сет за 5:4. Григор обаче отказа да се предаде и се пребори за връщането на пробива.

Така се стигна до трети тайбрек. В него Димитров започна страхотно и поведе с 6:2 и сякаш всичко изглеждаше решено. Григор обаче пропусна пет сетбола и загуби с 8-10 точки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети