Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. „Снежна“ тренировка за „Левски“ преди мача с „Черно море“

Спорт

„Снежна“ тренировка за „Левски“ преди мача с „Черно море“

Снежна тренировка за Левски преди мача с Черно море - Tribune.bg
Снимка:

Футболистите на „Левски“ направиха вчера последната си тренировка преди срещата от 1/8 финалите за Купата на България срещу „Черно море“. Двубоят е днес от 17:30 часа на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Заниманието се проведе на игрището с изкуствено покритие заради силния снеговалеж над София. В него взеха участие всички футболисти, с които разполага старши треньорът на „сините“ Петър Хубчев, с изключение на Николай Михайлов и Илия Юруков, които се подготвят по индивидуална програма.

Пропуските за мача с „Черно море“ са пуснати в продажба в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на срещата (04.12.) билети ще се продават на касите пред Сектор "A", на улица „Тодорини кукли“ №47 и на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) от 12:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати