Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Собствениците на ЦСКА: Парите ще бъдат платени

Спорт

Собствениците на ЦСКА: Парите ще бъдат платени

Собствениците на ЦСКА: Парите ще бъдат платени - Tribune.bg
Снимка:

Тримата акционери в ЦСКА - Христо Стоичков, Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, излязоха с позиция за санкциите, наложени на клуба от КАС.

От съобщението се разбира, че стойността на делата и предявените претенции към клуба за обезщетения е над 1.5 млн евро. Собствениците обещаха, че парите ще бъдат платени.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

Армейци,

Във връзка с решението на КАС и ФИФА да блокира трансферите на ЦСКА Ви информираме за следното:

В последните 5 години армейският клуб водеше тежки битки във ФИФА и КАС с адвокатите на футболистите Сержиньо Рибейро, Гуидо Ди Вани, Нилсон Барош, Бернардо Тенгариня, Юнес Бенжелюн и агентите Мадам Ба и Хуан Руано. Повечето от Вас, обичащи клуба, дори не се сещат кои са тези лица, нали?

Да, но стойността на делата и предявените претенции за обезщетения е над 1 500 000 евро!

Интересен е фактът, че тези футболисти и агентите не зачетоха българското законодателство и не потърсиха в установения от закона срок дължимото от синдика на дружеството в несъстоятелност.

Друг интересен факт е, че доста идентични дела, заведени от други футболисти и агенти като Иван Боладо, Сивард Спрокел, Хуан Уриарте и т.н, ЦСКА справедливо и законно спечели съдебните битки именно в тези споменати футболни институции.

И забележете! Откакто се върна в активна роля и власт „управленецът“ Борислав Бисеров Михайлов всички останали дела по същите казуси бяха загубени от ЦСКА. Нищо не казваме, никого не обвиняваме, само напомняме тази поредна „случайност“, от която пак потърпевш е най-великият български клуб. Но … нека е жив и здрав, без да забравя, че Господ гледа!

За финал, драги армейци, нека се запитаме: КОЙ директор с какви съображения и по каква футболна логика е подписвал и не е спазвал тези договори с произтичащите от тях подобни неустойки?

Кое спортно-техническо ръководство е позволило да се привличат подобни знайни и незнайни футболни виртуози, които без една изиграна минута за ЦСКА сега да търсят милиони?

Кой сега в цялата ситуация се е наредил на опашката, за да намаже дебело филията? Това не е въпрос с повишена трудност… Както се казва - знаем се…

Парите ще бъдат платени! И дано да са последните източени заради безхаберие и безотговорност финансови средства от клуба!


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати