Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Sofia Open 2020 ще е с публика

Спорт

Sofia Open 2020 ще е с публика

Sofia Open 2020 ще е с публика - Tribune.bg
Снимка:

Sofia Open 2020 ще е с публика, похвалиха се организаторите на турнира във Фейсбук.

Големият тенис турнир от сериите АТП 250 ще се проведе от 7 до 14 ноември и ще е потенциална последна битка за Nitto ATP Finals - финалът в „Арена Армеец“ ще е в събота – точно преди финалите в Лондон.

„След проведена сериозна дискусия с министъра на спорта Красен Кралев за провеждането на състезания на закрито при спазване на строги противоепидемични мерки бе изготвено и изпратено предложение до министерството на здравеопазването“, гласи съобщението.

Със Заповед № РД-01-549 на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов от 30 септември 2020 г. се въвеждат временни противоепидемични мерки на територията на България, считано от 1 октомври до 30 ноември 2020 г., сред които: „При провеждане на спортни състезания на закрито се допуска публика, при настаняване на зрителите най-малко през една седалка и при спазване на физическа дистанция от 1,5 м., при заетост на местата не повече от 50%.“

„Очаквайте информация за билетите за Sofia Open 2020! Вярваме, че заедно отново ще превърнем турнира в София в най-добрия от сериите АТП 250 за сезона!“, обявиха от Sofia Open на страницата си във Фейсбук.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати