Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Sofia Open 2020 ще се проведе през ноември

Спорт

Sofia Open 2020 ще се проведе през ноември

Sofia Open 2020 ще се проведе през ноември - Tribune.bg
Снимка:

България е сред малкото държави в света, които ще приемат АТР турнир след прекъсването на сезона

Ръководството на Sofia Open има удоволствието да обяви на феновете на тениса, че юбилейното пето издание на турнира от сериите АТР 250 ще се проведе в седмицата, започваща на 9 ноември 2020 г.

България ще бъде една от малкото държави в света, които ще проведат турнира от АТР тура след прекъсването на сезона заради пандемията от коронавирус.

Според обявения от АТР актуализиран календар и временен график до края на редовния сезон са планирани турнирите от „Големият шлем“ US Open и Roland-Garros, мастърсите в Синсинати, Рим и Париж, ATP 500 турнирите в Хамбург, Санкт Петербург и Виена и ATP 250 турнирите в София, Москва, Антверпен и Кицбюел, а сезонът ще завърши с Nitto ATP Finals в Лондон.

Ръководството на Sofia Open проведе редица разговори с ATP Tour, за да се намери начин и подходяща дата за провеждането на Sofia Open 2020 в името на феновете на тениса в България, които демонстрират голям интерес и през годините създават изключителна атмосфера в „Арена Армеец“, наслаждавайки се на живо на звезди на световния тенис.

На следващ етап очаквайте детайлна информация за Sofia Open 2020, за билетите и за условията за достъп до „Арена Армеец“, които ще бъдат съобразени с актуалната епидемиологична обстановка.

„Тенисът започва да намира своя път за завръщане. И макар преди всичко да трябва да се грижим за здравето и безопасността на всички, се надяваме, че ще успеем да запазим тези възможности за игра и да постигнем силен завършек на сезона. Бих искал да поздравя турнирите за тяхната непрекъсната ангажираност, гъвкавост и находчивост при намирането на решения за работа при настоящите предизвикателни обстоятелства“, заяви президентът на АТР Андреа Гауденци.                            


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети