Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Спартак (Вн) ще има нови партньори и треньор скоро

Спорт

Спартак (Вн) ще има нови партньори и треньор скоро

Спартак (Вн) ще има нови партньори и треньор скоро - Tribune.bg

В сряда ще има официална пресконференция, на която ще бъдат обявени нови партньори на Спартак (Вн). Това обяви пред NOVSPORT изпълнителният директор на клуба Иван Кирилов. Той е категоричен, че писанията по медиите за напражение в отбора на "соколите" заради финансови проблеми не отговарят на истината. Очаква се скоро да стане известно и името на новия треньор на варненския отбор.

"Всичко при нас е наред, подсигурено е всичко необходимо за тренировъчния процес и гостуването на Берое от efbet Лига в петък. Отборът се готви нормално и всички очакваме добро представяне в Стара Загора. Спартак е институция за Варна и затова разбирам опитите на някои журналисти да се упражняват на неговия гръб, но това няма да стане. Всички работим за доброто бъдеще на клуба и феновете трябва скоро да очакват много позитивни новини за любимия отбор", допълни Кирилов, който е биви футболист и съдия от "А" група. 

Според букмейкъра efbet Берое е фаворит в мача. Вероятността за победа на "зелените" е 40 процента. Шансовете за равенство са 31,3%, а за успех на Спартак 33,3%.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети