Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Специалният турнир на WINBET за Шампионската лига започва

Спорт

Специалният турнир на WINBET за Шампионската лига започва

Специалният турнир на WINBET за Шампионската лига започва - Tribune.bg

Общият награден фонд на турнира е 100 000 лв.

Със завръщането на Шампионската лига започва и специалният турнир за любителите на спортните залози и познавачите на най-престижния европейски клубен турнир по футбол на сайта winbet.bg с общ награден фонд 100 000 лв.

Турнир Шампионска лига на WINBET ще продължи до 11 юни 2023 г. и ще се проведе на четири етапа. В него ще бъдат включени всички залози, поставени със собствени средства, предварителни и „на живо“ на всички мачове от Шампионската лига. Няма ограничение за броя и вида на поставените залози, както и изискване за минимален коефициент или стойност на залозите, но залози с 0% марж или такива, поставени с бонус средства няма да се зачитат за участие.

За всеки успешен залог, регистрираните потребители на сайта ще печелят точки, изчислени като произведение от нетната печалба от съответния залог и коефициента, на който той е поставен.

В зависимост от получения брой точки, участниците в турнира ще бъдат класирани след всеки един от четирите кръга на турнира, както и в генералното класиране след края на турнира. 

Потребителят, класиран на първо място за съответния кръг от турнира ще спечели премия от 5000 лв., неговият подгласник – 3000 лв., класираният на трето място – 1000 лв. и т.н., като премии ще получат класираните на първите 100 места. Победителят в генералното класиране ще спечели премия от 7 500 лв., вторият – 4 500 лв., третият - 3 000 лв.  и т.н. Премии в генералното класиране ще спечелят първите десет по брой спечелени точки клиенти на сайта на WINBET.

Премиите ще бъдат добавени в игралните сметки на печелившите под формата на безплатен залог до 24 часа след края на съответния кръг от турнира и могат да бъдат използвани наведнъж или под формата на няколко залога за всички събития в секциите Спорт и На живо на сайта на WINBET. 

Пълните правила и условия на турнира са на winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп