Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Спортисти към Кралев: Застъпете се за нас, спазваме дисциплината

Спорт

Спортисти към Кралев: Застъпете се за нас, спазваме дисциплината

Спортисти към Кралев: Застъпете се за нас, спазваме дисциплината - Tribune.bg
Снимка:

Националните състезатели по фигурно пързаляне с призив към министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Спортистите апелират да се застъпи за тях.

„Министър Кралев, ние, националните състезатели по фигурно пързаляне на България, носители на редица републикански и международни титли, разчитаме на Вашата подкрепа за обезпечаване стабилната ни и непрекъсваема подготовка. Вярваме, че по време заседанието на МС в утрешния ден ще успеете да се застъпите за родните национални спортисти, които са се посветили изяло и безкомпромисно на каузата да носят национална гордост с постиженията си“, гласи апела на Кристина Григорова, Александра Фейгин, Ивелина Байчева и Мария Манова.

Те припомнят, че след по-малко от два месеца предстои Европейското първенство по фигурно пързаляне, а годината е отредена и за олимпийска подготовка.

„Дайте ни шанс за достойно представяне! Като спортисти, ние живеем и работим в среда на безусловна дисциплина, ще спазваме противоепидемичните мерки стриктно в името на продължаване на спортната ни тренировъчна дейност“, обещават фигуристките.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати