Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Спортисти към Кралев: Застъпете се за нас, спазваме дисциплината

Спорт

Спортисти към Кралев: Застъпете се за нас, спазваме дисциплината

Спортисти към Кралев: Застъпете се за нас, спазваме дисциплината - Tribune.bg
Снимка:

Националните състезатели по фигурно пързаляне с призив към министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Спортистите апелират да се застъпи за тях.

„Министър Кралев, ние, националните състезатели по фигурно пързаляне на България, носители на редица републикански и международни титли, разчитаме на Вашата подкрепа за обезпечаване стабилната ни и непрекъсваема подготовка. Вярваме, че по време заседанието на МС в утрешния ден ще успеете да се застъпите за родните национални спортисти, които са се посветили изяло и безкомпромисно на каузата да носят национална гордост с постиженията си“, гласи апела на Кристина Григорова, Александра Фейгин, Ивелина Байчева и Мария Манова.

Те припомнят, че след по-малко от два месеца предстои Европейското първенство по фигурно пързаляне, а годината е отредена и за олимпийска подготовка.

„Дайте ни шанс за достойно представяне! Като спортисти, ние живеем и работим в среда на безусловна дисциплина, ще спазваме противоепидемичните мерки стриктно в името на продължаване на спортната ни тренировъчна дейност“, обещават фигуристките.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети