Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Спряха испанското първенство заради коронавирус

Спорт

Спряха испанското първенство заради коронавирус

Спряха испанското първенство заради коронавирус - Tribune.bg
Снимка:

Реал Мадрид е под карантина

Отмениха всички мачове от испанската Ла Лига. Футболни срещи няма да се провеждат поне в следващите две седмици. Отборът на Реал Мадрид пък е поставен под карантина. Причината е, че играч от баскетболния тим на Кралския клуб е дал положителна проба за коронавирус.

Мярката важи както за баскетболния, така и за футболния отбор, тъй като спортистите делят част от тренировъчния комплекс на тима. Ето защо всички футболисти също са поставени под карантина и ще бъдат изследвани за коронавируса.

Реал Мадрид е вторият голям отбор от Шампионската лига, който изпада в такава ситуация. Вчера стана ясно, че Ювентус също е поставен под карантина. Под карантина в Италия е и отборът на Интер.

Макар че, първоначално мачовете от испанската Ла Лига трябваше да се играят при закрити врати, в крайна сметка първенството в първите две дивизии на страната е спряно. В това отношение Испания последва примера на Италия, която спря всички футболни мачове в страната до 3 април. Очаква се Франция и Германия също да прибегнат до крайната мярка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп