Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стаматова и Данаилова преодоляха квалификациите на турнири от ITF

Спорт

Стаматова и Данаилова преодоляха квалификациите на турнири от ITF

Снимка:

Данаилова и Чиара Алесиани от Италия ще играят срещу вторите поставени Никол Гадиен и Мари Метрю от Швейцария

Юлия Стаматова се класира за основната схема на турнира за жени в Ашафенбург (Германия) с награден фонд от 25 хиляди долара.

Стаматова разгроми на старта на квалификациите Джени Дуерст от Швейцария с 6-3, 6-0. След това Юлия победи германката Франциска Зиедат с 6-2, 7-5. В първия кръг на основната схема Стаматова ще играе срещу петата поставена Катарина Герлач от Германия.

Днес Юлия започва участието си в турнира по двойки. Стаматова и Анжелина Зугавлева от Русия ще играят срещу германките Лена Луциер и Наталия Сиедлиска, съобщава Българската федерация по тенис.

Елизабет Данаилова се класира за основната схема на турнира в Тарабка (Тунис) с награден фонд от 15 хиляди долара.

В първия кръг на пресявките Данаилова победи с 6-2, 6-4 Алиша Райер от Великобритания. След това Елизабет елиминира първата поставена в квалификациите Андрея Ди Палма от Италия с 6-2, 6-3. В първия кръг на основната схема българката ще играе срещу Вивиян Ворф от Германия.

Елизабет започва днес участието си в турнира по двойки. Данаилова и Чиара Алесиани от Италия ще играят срещу вторите поставени Никол Гадиен и Мари Метрю от Швейцария.  


Етикети тенис, БФТенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив