Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стамен Белчев: Наследявам добри футболисти, искам играчите да бъдат по-спокойни и уверени на терена

Спорт

Стамен Белчев: Наследявам добри футболисти, искам играчите да бъдат по-спокойни и уверени на терена

Снимка:

"Ще има промени в екипа, нека изчакаме няколко дни"

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев даде първата си пресконференция като нов наставник на тима. Той оповести и целите пред него до края на сезона и какво ще изисква от футболистите.

"Емоциите са големи в момента. Моментът е труден, трябва да възстановим играчите преди двубоя с Лудогорец, очаква ни работа, знам какво ме очаква и къде идвам. Не трябва много приказки, трябва да работим", коментира завърналия се на "Българска армия" специалист.

"Наследявам добри футболисти, искам играчите да бъдат по-спокойни и уверени на терена, следя мачовете, нищо повече, до вчера нямах достъп до кухнята на отбора и какво се чувства в нея", добави той.

"Много спекулации изчетох, разбрах, че ще стана треньор на ЦСКА след финала, това е, другото са спекулации. Ще искам от футболистите да бъдат по-уверени, да бъдем компактни когато загубим топката, трябва да работим здраво, това е. Когато се говореше, че ще идвам в ЦСКА имах договор с Арда, сега приех, тъй като бях свободен, условията са последното нещо, за което ще говоря", каза още Белчев.

"Ще има промени в екипа, нека изчакаме няколко дни. Али Соу е страхотен футболист, тепърва ще разговарям с него, при него нещо малко му трябва да бъде топ ниво. Имаме и 3-ма наказани играчи, нека не избързваме. Имаме привлечени 3-ма футболисти, със сигурност следим и други играчи, но дали ще има нови зависи от много неща, работи се постоянно върху селекцията. Не само тук е така. Различно е от първия път, само резултатите определят съдбата на треньора, работил съм със същите хора, всеки един от тях си знае работата, няма нужда да коментирам, всеки един от тях си е заслужил да работи в ЦСКА", добави още специалистът.

"Отборът ми се иска да изглежда по-добре, сега не е нужно да се правят много големи промени, за да не объркаме футболистите, сигурно ще направя промени, но това ще стане постепенно във времето", каза още Белчев.  


Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още