Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стамен Белчев разкри целите пред Арда

Спорт

Стамен Белчев разкри целите пред Арда

Новият старши треньор на Арда Кърджали Стамен Белчев даде пресконференция преди първата тренировка на тима за нотава година.

Пред медиите наставникът заяви амбиции отборът от кърджали да завърши сезона в първата шестица.

„За мен е чест, че заставам отново начело на Арда. Радвам се, че се спряха на мен и моя щаб. Надявам се, че с работата, която ще свършим, да изпълним задачите, поставени пред отбора. Надявам се да останем по-дълго начело на отбора”, каза Белчев.

Що се отнася до ситуацията в отбора и целите пред Арда, той заяви: „Всички, които напуснаха, са добри футболисти. Ще търсим да подсилим отбора на 1-2 поста. Трябва да са доказани играчи, които да паснат на нашия стил и начинът, по който искаме да изглежда Арда. Целите ще са високи. Никой не ми е поставял цели. Аз обаче си поставям високи цели. Разликата не е голяма от първата шестица. Ще направим всичко, за да влезем в шестицата. Ще гоним победата във всеки мач. Имаме играчи с качество. Надявам се всеки да направи развитие”, допълни той.

„От утре влизаме в лагер. В Кърджали сме до другия четвъртък. На 23 януари заминаваме в Анталия, където ще сме до 4 февруари. След това продължаваме тук. В Турция смятаме да изиграем четири контроли. Може да направим и тук, когато се завърнем от Турция”, завърши бившият треньор на ЦСКА.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема