Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стана ясен домакинът на Световното първенство по волейбол за мъже през 2022!

Спорт

Стана ясен домакинът на Световното първенство по волейбол за мъже през 2022!

Стана ясен домакинът на Световното първенство по волейбол за мъже през 2022! - Tribune.bg
Снимка:

Готви се събитие от световна класа, на което ще бъдат представи най-новите технологии и напредък в развлеченията за феновете

Русия ще бъде домакин на Световното първенство по волейбол за мъже през 2022 година! Това обяви Международната федерация по време на 36-ия конгрес на централата в мексиканския курорт Канкун, съобщават от Българската федерация по волейбол.

„Много сме развълнувани, че ще си партнираме с Русия за Световното първенство по волейбол през 2022 година. Нямаме съмнение, че Русия ще достави събитие от световна класа, в което FIVB ще представи най-новите технологии и напредък в развлеченията за феновете. След много конкурентен процес около подаване на оферти, FIVB единодушно стигна до заключението, че предложението на Русия е най-доброто за глобалното развитие на волейбола. Това ще ни позволи да запалим по волейбола хората в Русия, околния регион и по света“, сподели президентът на Международната федерация д-р Ари Граса.

„Това е прекрасна възможност за Руската федерация по волейбол и руския народ да подкрепи своя отбор у дома. Видяхме какво вълнение в хората предизвика волейбола, след като Русия спечели първото издание на Лигата на нациите и вече гледаме напред към това да организираме едно голямо събитие, което да зарадва цялото волейболно семейство", сподели президентът на Руската федерация по волейбол Станислав Шевченко.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети