Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Станаха ясни трансферните планове на Станимир Стоилов

Спорт

Станаха ясни трансферните планове на Станимир Стоилов

Снимка:

Левски ще атакува новия сезон с шест нови попълнения.

Поне такива са плановете на треньора Станимир Стоилов, който винаги е гледал в бъдещето на клуба. Мъри има желание "сините" да привлекат трима нови през януари и още толкова преди началото на новия сезон.

Треньорът не иска мащабна селекция, въпреки че е очевидно, че на "Герена" липсва качество на доста от позициите, защото според него това ще повлияе лошо на тима, а освен това няма пари за нея. Няма и точно определени постове, на които да се търсят нови попълнения. Това е така, защото финансовото положение на Левски прави клуба аутсайдер по време на преговорите с класните играчи.

"Желанието ми е да направим качествена селекция. Дори нямам особени претенции на кои позиции да вземем нови. Единственото ми желание е да успеем да намерим качествени попълнения, които наистина да помогнат на Левски. Това ще е трудна задача", обясни Станимир Стоилов пред "Мач Телеграф".

"Едно от изискванията ми е да не взимаме нови, които не са играли организиран футбол по 6 месеца. Плановете са през януари да вземем максимум 3-ма нови, а лятото - още 3-ма", добави Мъри.

"В момента следим няколко играчи, но няма да ни е лесно в преговорите", завърши Станимир Стоилов, който е наясно, че бюджетът за заплати и трансфери е силно ограничен.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема