Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Станаха ясни трансферните планове на Станимир Стоилов

Спорт

Станаха ясни трансферните планове на Станимир Стоилов

Станаха ясни трансферните планове на Станимир Стоилов - Tribune.bg
Снимка:

Левски ще атакува новия сезон с шест нови попълнения.

Поне такива са плановете на треньора Станимир Стоилов, който винаги е гледал в бъдещето на клуба. Мъри има желание "сините" да привлекат трима нови през януари и още толкова преди началото на новия сезон.

Треньорът не иска мащабна селекция, въпреки че е очевидно, че на "Герена" липсва качество на доста от позициите, защото според него това ще повлияе лошо на тима, а освен това няма пари за нея. Няма и точно определени постове, на които да се търсят нови попълнения. Това е така, защото финансовото положение на Левски прави клуба аутсайдер по време на преговорите с класните играчи.

"Желанието ми е да направим качествена селекция. Дори нямам особени претенции на кои позиции да вземем нови. Единственото ми желание е да успеем да намерим качествени попълнения, които наистина да помогнат на Левски. Това ще е трудна задача", обясни Станимир Стоилов пред "Мач Телеграф".

"Едно от изискванията ми е да не взимаме нови, които не са играли организиран футбол по 6 месеца. Плановете са през януари да вземем максимум 3-ма нови, а лятото - още 3-ма", добави Мъри.

"В момента следим няколко играчи, но няма да ни е лесно в преговорите", завърши Станимир Стоилов, който е наясно, че бюджетът за заплати и трансфери е силно ограничен.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати