Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Станаха ясни причините за отказването на Пике

Спорт

Станаха ясни причините за отказването на Пике

Станаха ясни причините за отказването на Пике - Tribune.bg

Испанският национал Жерар Пике в четвъртък изненадващо обяви, че слага край на футболната си кариера след предстоящия утре мач на Барселона с Алмерия (от 22:00 часа.)

Журналистката от "Радио КОПЕ" Елена Кондис Едо използва профила си в „Туитър“, за да разкрие истинските причини за решението на Пике.

Според нейната информация, в основата е фактът, че защитникът е бил обиден от президента на каталунците Жоан Лапорта. Друга причина за бомбастичното и неочаквано решение на Жерар Пике е в появилите се проблеми между него и медиите.

От друга страна известният журналист Фабрицио Романо, който е известен с връзките зад кулисите на редица европейски грандове, разкри, че световният шампион от Мондиал 2010 ще направи голям компромис към клуба, който се намира в тежко финансово състояние.

„Жерар Пике взе решение да прекрати с незабавен ефект през следващата седмица договора си с Барселона. Той ще се откаже от всички суми, които трябва да получи според контракта си до лятото на 2023 г.", пише италианският журналист.

Както е известно, от месец юни насам Жерар Пике присъства в новинарските медии повече с личния си живот, отколкото си изявите си на футболния терен. Тоя се раздели с певицата Шакира след 12-годишна връзка и това вече месеци наред не спира да се коментира в медиите и да излизат различни информации за отношенията между двамата. Освен това защитникът загуби титулярното си място в Барселона.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Жерар Пике

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети