Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Станислав Генчев бе категоричен, че не е преговарял с Левски

Спорт

Станислав Генчев бе категоричен, че не е преговарял с Левски

Станислав Генчев бе категоричен, че не е преговарял с Левски - Tribune.bg
Снимка:

Вижте подробности

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев бе категоричен пред "Мач Телеграф", че не е разговарял с никой от Левски по хипотезата, че може да замени Станимир Стоилов.

"Останах много изненадан от тази информация и мисля, че само се вкара излишно напрежение като забъркаха името ми в тази драма. Не съм говорил с абсолютно никой от Левски, а реално и нямам време да водя подобни разговори. До края на сезона съм концентриран изцяло върху работата си в Локомотив София", сподели Генчев.

"Имаме своите цели през сезона, сега ни предстоят два полуфинала за Купата и наистина трябва да сме фокусирани, за да приключим с удовлетворение това, което стартирахме миналото лято", допълни наставникът на "железничарите".

"В никакъв случай не е минус, а дори е плюс, че в този период от сезона отборът ни е изправен пред сгъстен цикъл от мачове. Това е най-доброто за един футболист. Хубаво е да има повече мачове и съм уверен, че играчите няма да имат никакви проблеми във физическо отношение", добави още Станислав Генчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети