Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Станислав Иванов заминава за САЩ: Правя крачка в кариерата си!

Спорт

Станислав Иванов заминава за САЩ: Правя крачка в кариерата си!

Станислав Иванов заминава за САЩ: Правя крачка в кариерата си! - Tribune.bg
Снимка:

Бившият атакуващ футболист на Левски Станислав Иванов отпътува за САЩ, където ще се присъедини към новия си отбор - Чикаго Файър.

"Аз съм един професионалист и когато играя за един отбор го правя на 100 %. Гледам професионално на нещата, това е една крачка напред в моята кариера и моята мечта. Много рано започнах да тренирам с мъжкия отбор, но постепенно заиграх, защото разликата е доста голяма от мъжкия и юношеския футбол, но така смятам, че се представих доста добре", коментира Иванов.

"За първи път ми се случва да отида в чужбина, но това е една крачка в моята кариера и трябва да предприема тази стъпка. Ще направя всичко възможно да се адаптирам колкото се може по-бързо и да заиграя колкото се може по-рано. Времето ще покаже, ще видим какво ще се получи. Най-важното е да съм жив и здрав и да играя, ще видим какво ще се случи", добави той.

"Всички контроли ги гледах, най-голямо впечатление прави треньора, защото промени много бързо отбора. Офанзивната игра е нормално нещо за Левски. Оставям много приятели в Левски. Всичките млади момчета имат качества да играят в по-големи отбори", каза още новото попълнение на Чикаго Файър.

"В никой отбор няма гарантирано титулярно място, когато покажеш качества ще играеш. Чувах се с хора от клуба, приветливи са. Целта ми е да играя във всеки мач и да отбелязвам. С Антон Недялков говорихме когато бяхме в националния отбор, със Стоичков не съм разговарял", коментира още Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети