Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стари съперничества в първия кръг на плейофите на NFL

Спорт

Стари съперничества в първия кръг на плейофите на NFL

Стари съперничества в първия кръг на плейофите на NFL - Tribune.bg

Сан Франциско с рядък шанс за хеттрик от победи над един съперник в един сезон

Отборите от всички шест двойки в първия кръг плейофите на Националната футболна лига (NFL) вече се срещаха през сезона. Три от тези двойки играха даже по два пъти. И макар всичко това да има най-вече статистическа стойност, този факт спокойно може да претендира за историческо постижение.

Така нареченият wild card кръг на елиминациите по пътя към Superbowl 57 ще се играе в събота, неделя и понеделник и никой от ангажираните в него тимове няма право на грешка. Защото за загубилите сезонът приключва на мига.

Сан Франциско Фортинайнърс – Сиатъл Сийхоукс

Сан Франциско (13 победи и 4 загуби през редовния сезон) вече два пъти изметоха пода със Сиатъл (9-8) през този сезон и в събота вечер българско време ще опитат да постигнат рядко срещан хеттрик.

„Найнърс” притежават най-добрата защита в НФЛ, отборните им статистики от началото на ноември са далеч пред всички останали отбори, имат най-добрия защитник в лигата (Ник Боса), най-добрият рънинг бек (Крисчън МакКафри), вероятно най-добрият лайнбекър (Фред Уорнър) и вероятно най-добрия куотърбек новобранец (Брок Пърди). С последния Сан Франциско записаха средно 33 точки на мач, а да не се пропуска и че са в серия от десет поредни победи.

Сиатъл пък влязоха в плейофите през задната врата (и с голяма помощ от Детройт Лайънс), но там имат само едно спечелено гостуване в последните си пет опита. Дори времето май не е в полза на иначе свикналите на всичко в климата на Сиатъл „морски ястреби”, защото прогнозата за събота е проливен дъжд. Това ще изисква стабилна игра по земя, елемент, в който от идването на МакКафри през октомври Сан Франциско са № 1 в лигата, докато защитата на Сиатъл стои на 25-а позиция.

В плейофите понякога стават чудеса, но в този мач няма какво толкова да се умува. Сайтът winbet.bg предлага победа за Сан Франциско при коефициент 1.22*. „Сан Франциско -5.5 точки” е оценено на 1.85, а добри залози са още „Сан Франциско брой точки над 25.5” за 1.85, „Крисчън МакКафри брой ярдове след получен пас над 36.5” за 1.91 и „Джордж Китъл брой успешни хващания над 3.5” за 1.64.

Синсинати Бенгалс – Балтимор Рейвънс

Още един мач, който ще има трето издание за сезона. През октомври Балтимор (с куотърбек Ламар Джаксън) биха с 19:17 с фийлдгол в последната секунда. Миналата седмица Синсинати спечелиха с 27:16, а куотърбек за „гарваните” бе новобранецът Антъни Браун. В неделя титуляр ще е Тайлър Хънтли, с когото „гарваните” отбелязаха 59 точки общо в петте му мача.

Синсинати са с най-дългата победна серия в Американската конференция (AFC) – осем поредни успеха, а като домакини спечелиха шест последователни. WINBET приема залози за нова такава при коефициент 1.22, а „Синсинати -4.5 точки” е оценено на 1.90. Големият плюс на Балтимор е здравата защита (№7 в лигата), която ги държи в повечето мачове до последно. Но нападението е плачевно без Ламар Джаксън. Затова препоръчителен залог тук е „Брой точки под 40.5” за 1.88.

Всички предложения на WINBET за срещите от NFL са на сайта winbet.bg.

Бъфало Билс – Маями Долфинс

И тук има два предишни сблъсъка с поделено надмощие. На 25 септември Маями (9-8) спечелиха с 21:19, защото времето изтече без съперниците да успеят да се подредят за потенциален решителен фийлдгол. В снежна буря на 18 декември Бъфало (13-3) биха 32:29 след фийлдгол в последната секунда. Но близките резултати не бива да заблуждават – в неделя ще е „клане на делфини“.

Титулярният куотърбек на Маями Туа Тангаваилоа е аут със сътресение на мозъка. Резервата му Теди Бриджуотър е с фрактура на кутрето и на терена ще е новобранецът Скайлър Томпсън, с когото „делфините” отбелязаха 11 точки миналата неделя в решителния мач за влизане в плейофите срещу Ню Йорк Джетс. Плюс това основният рънингбек Рахим Мостърт счупи палец и също не се очаква да е на разположение.

Това изглежда като най-неравностойният мач този уикенд. Победата на Бъфало WINBET оценява на 1.10, а „Бъфало -10.5 точки” се предлага за 2.37. Заради участието на Томпсън, „Маями брой точки под 13.5” за 2.00 е силно вероятно, а добро предложение е и „Джеймс Кук брой спечелени ярдове с топка над 35.5” за 1.87.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на зависимост!

*Коефициентите подлежат на промяна. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети WINBET, победа

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети