Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стоичков отново би станал треньор, но само на един отбор

Спорт

Стоичков отново би станал треньор, но само на един отбор

Стоичков отново би станал треньор, но само на един отбор - Tribune.bg

Легендата на българския футбол Христо Стоичков обяви, че може да се завърне към треньорството. Това обаче би станало само в Барселона.

Камата даде интервю за „Спорт”, като говори за миналото и настоящето на испанския гранд.

На въпрос дали би работил отново като треньор, бившият национален селекционер на България отговори:

„Не, с едно изключение. Получих предложения за работа като треньор, но го отказах всичките. Ако трябва да се върна на пейката, то ще е само за Барселона. Мога да помагам на треньора на „Б“ отбора или на нападалите от школата. Това би ме направило много щастлив“, заяви Христо Стоичков.


Коментари (2)

Олимпи А отбора иска ли ?
21.05.2022 09:27 / Отговор
ТРЯБВА ДА СИ СЧУПИЛ ГЛУПОМЕРА ЗА ДА ХАКНЕШ КЮРДА ЗА ТРЕНЬОР? МИ ДА ГО СЛАГАТ ТЪПИТЕ КАТАЛУНЦИ,ТЪКМО РЕАЛ МАДРИД ЩЕ ГИ РЕНДОСВА КАТО МАЧЕ У ДЕРЕК.ГОЛЯМАТА УСТА ОТИДЕ В МАЯМИ С ЦЕЛ ДА НАУЧИ ЕНГИЛИЗКИ,НО СЕ ЧУВА НА ПОСЛЕДЪК,ЧЕ ХИЧ НЕ МУ СЕ ВРЪЗВА ТОВА ЕЗИКОВО УМЕНИЕ.СПАНЬОЛСКИЯ ИЗЛЕЗЕ ЛЕСЕН,НО ИТАЛИАНСКИЯТ И АНГЛИИСКИЯТ МУ СЕ УПРЯХА,А ИНАЧЕ МЕЧТАТА МУ ДА СМЕНИ НЯКАКВИ СТАРЧЕТА С ОВЕХТЕЛИ КОСТЮМЧЕТА СЕ ОКАЗА АФИФ.ГНОМА ГОКУРДИСА ЗА НАЙ-ДОБЪР ТРЕНЬОР В БЪЛГАРИЯ,НО ЗА БАРЦИЛОНАТА МУ ТРЯБВАТ ПО-ДРУГИ КАЧЕСТВА,КОИТО НЕ СЕ БЕРАТ ПО КАРАКАЧАНСКИТЕ ПОЛЯНИ,КАТАЛУНЦИТЕ СЕ ОПИТАХА ДА ПРАВЯТ ОТДЕЛНА ДЪРЖАВА,НО КОТКА ИМ МИНА ПЪТ,НЕ МИ СЕ ВЯРВА ДА СЕ ИЗЛОЖАТ ПРЕД СВЕТА ЗА ПОРЕДНО КАТО КУРДИСАТ НАСТОЯЩИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТЕЛЕВИСА ЗА ТРЕНЬОР.ЩЕ ПАДА ГОЛЯМ СМЯХ,КАТО СЕ СЕТИ ЧОВЕК КАК ГОНЕШЕ РЕПОРТЕРИТЕ С КАМЪНИ И ЮМРУЦИ...
19.06.2022 13:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема