Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стоичков се разплака в ефир заради расисткия скандал (ВИДЕО)

Спорт

Стоичков се разплака в ефир заради расисткия скандал (ВИДЕО)

Стоичков се разплака в ефир заради расисткия скандал (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Легендарният футболист предлага крути мерки като превенция на подобни прояви

„Да затворят стадиона. Или по-тежко наказание, както в Англия преди години – 5 години без участие, за да разберат веднъж завинаги, че това е недопустимо…“ Така легендата Христо Стоичков коментира в ефира на телевизия Tudnusa скандала след мача между националните отбори на България и Англия.

Последва въпрос от водещата: „Говориш за националния отбор, за който игра на световното през 1994 г., за който си даде сърцето. Трябва ли да бъде налагано такова наказание?“. Стоичков отговори: „Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че това ме кара да се чувствам добре?“ и сведе продължително глава в ефир, видимо натъжен от ситуацията.

Ето и откъса от интервюто:

Водеща: Каза, че това те натъжава...

Стоичков: Разбира се.

Водеща: Какво е решението?

Стоичков: Да затворят стадиона. Или по-тежко наказание, както в Англия преди години – 5 години без участие, за да разберат веднъж завинаги, че това е недопустимо…

Водеща: Говориш за националния отбор, за който игра на световното през 1994 г., за който си даде сърцето. Трябва ли да бъде налагано такова наказание?

Стоичков: …Хората не заслужават да страдат. Мислиш ли, че това ме кара да се чувствам добре?

Друг гост: Ясно е, че не. Мисля, че трябва да има и ще има наказание за пример, за каквото говори Христо. То ще дойде от УЕФА. Това е единственият начин посланието да стигне до тези, които трябва. Които и да са – 10, 20, 15 или хиляда души… Ясно е, че не е цяла България. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

¡Conmovido hasta las lágrimas! . @hristo8oficial mostró así su frustración tras los lamentables incidentes de racismo en su natal Bulgaria durante el partido ante Inglaterra. . ¡Con todo razón!

Публикация, споделена от TUDN USA (@tudnusa) наОкт 15, 2019 в 1:56 PDT


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

KeMep Индивидуальные IPv4 прокси для работы Вконтакте и социальных сетях динамические
28.06.2021 23:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети