Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стоилов: Искам Левски да играе с желание

Спорт

Стоилов: Искам Левски да играе с желание

Стоилов: Искам Левски да играе с желание - Tribune.bg
Снимка:

Мачът за Купата на България срещу Септември (София) е единственият приоритет за Левски, независимо от задаващия се двубой с ЦСКА през уикенда, заяви старши треньорът Станимир Стоилов.

Той добави, че ще бъде изключително недоволен от себе си, ако "сините" играят слабо на собствения си стадион.

"Утрешният мач е единственият ни приоритет и се надявам вечното дерби да не измества фокуса. Имаме задача в турнира за Купата на България, която трябва да се постараем да изпълним. Левски не може да си позволи да бъде разсеян и да играе на недобро ниво, особено на нашия стадион пред нашите привърженици. Ще бъда изключително недоволен от себе си, ако отборът не играе с желание", заяви Стоилов.

"Септември е млад отбор, който опитва да играе добър футбол и утре би трябвало да стане интересен двубой. Нормално е да смятаме, че сме фаворити.

"Няма да правим кой знае какви размествания (в стартовия състав). Ще играем с максимални сили, без да мислим за мача в неделя. Имаме много време за възстановяване, а и нашите футболисти са млади. Ще играем с максимален състав, който може да ни осигури победа".

Левски привлече днес юношата си Илиян Стефанов, който може да дебютира още утре срещу Септември.

"Доволни сме от този трансфер. Той може да играе на различни атакуващи позиции, а най-добрата му е зад нападателя. Аклиматизацията при него трябва да бъде съвсем кратка и ако няма допълнителни спънки чисто документално, очаквам утре той да играе", продължи старши треньорът на "сините".

"Бяхме планирали по-малко трансфери. Две или три опции се появиха в последния момент, както се случи с Филип Кръстев, Илиян Стефанов и Келиан Ван дер Каап. Имаме млад отбор, който тепърва ще изгражда игрови връзки. С работа и желание можем да компенсираме всички грешки."


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп